Problemy współczesnego systemu żywności. Czy należy ograniczyć ilość spożywanego mięsa?

Problemy współczesnego systemu żywności. Czy należy ograniczyć ilość spożywanego mięsa?

Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
prof. Piotr Skubała

prof. Piotr Skubała

ekolog, akarolog na Wydziale Nauk Przyrodniczych Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach.
Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
Rozwiń
Mateusz Handel

Mateusz Handel

zastępca burmistrza Mikołowa
Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
Rozwiń
Ewa Nowacka

Ewa Nowacka

architektka krajobrazu, należąca do koalicji Śląskie Kwitnące oraz grupy Siemianowickie Frelki Obywatelki, gdzie stara się promować niebiesko-zielone projekty w mieście
Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
Rozwiń
dr hab. Justyna Tymieniecka-Suchanek

dr hab. Justyna Tymieniecka-Suchanek

prof. dr hab. nauk humanistycznych w dyscyplinie literaturoznawstwo na Wydziale Humanistycznym Uniwersytetu Śląskiego, specjalizująca się w studiach nad zwierzętami
Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
Rozwiń
Barbara Ziemer

Barbara Ziemer

koordynatorka warsztatów i edukatorka w Śląskim Ogrodzie Botanicznym w Mikołowie
Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
Rozwiń
Problemy współczesnego systemu żywności. Czy należy ograniczyć ilość spożywanego mięsa?

Problemy współczesnego systemu żywności. Czy należy ograniczyć ilość spożywanego mięsa?

Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
Powrót
Problemy współczesnego systemu żywności. Czy należy ograniczyć ilość spożywanego mięsa?
prof. Piotr Skubała
Mateusz Handel
Ewa Nowacka
dr hab. Justyna Tymieniecka-Suchanek
Barbara Ziemer
Problemy współczesnego systemu żywności. Czy należy ograniczyć ilość spożywanego mięsa?
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email