Problemy współczesnego systemu żywności. Czy należy ograniczyć ilość spożywanego mięsa?
Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
prof. Piotr Skubała
ekolog, akarolog na Wydziale Nauk Przyrodniczych Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach.
Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
Rozwiń
Mateusz Handel
zastępca burmistrza Mikołowa
Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
Rozwiń
Ewa Nowacka
architektka krajobrazu, należąca do koalicji Śląskie Kwitnące oraz grupy Siemianowickie Frelki Obywatelki, gdzie stara się promować niebiesko-zielone projekty w mieście
Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
Rozwiń
dr hab. Justyna Tymieniecka-Suchanek
prof. dr hab. nauk humanistycznych w dyscyplinie literaturoznawstwo na Wydziale Humanistycznym Uniwersytetu Śląskiego, specjalizująca się w studiach nad zwierzętami
Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
Rozwiń
Barbara Ziemer
koordynatorka warsztatów i edukatorka w Śląskim Ogrodzie Botanicznym w Mikołowie
Autor: Mikołów Roślinnie Yeah, Materiały prasowe
Rozwiń
Problemy współczesnego systemu żywności. Czy należy ograniczyć ilość spożywanego mięsa?